tirsdag 14. august 2007

Solveig R + Erna S

Aftenposten Solveig Ruud koser seg med Erna Solbergs nettside. Dvs hun harselerer. Det er jo slikt de gjør. Kritisk journalistikk heter det visst.

Og det skal hun ha, hun har brukt tid og krefter på siden. I grunnen hyggelig med slik interesse. Noen gode poenger har hun også. Men hovedpoenget hennes er litt pussig. Det at høyrelederen har mottatt råd fra høyrefolk, nei det er visst teit.

I alle dager? Det er som på denne bloggen. Her detter det inn kommentarer fra alle kanter, men mange fra blåbloggere. Og det synes jeg ikke er rart. Og i en tid hvor alle sitter foran PC, er det jo mye kjappere å sende noen innspill på en nettside, enn de fleste andre måter. Mener Solveig at vi kanskje burde bruke snail-mail? Litt for å støtte opp om posten kanskje?

Vel. Solveig skal ha takk for omtalen. Flere kjenner nå til siden :-) Og neida, slapp av. Hun har ikke fått betalt - i allefall ikke av oss.

6 kommentarer:

Anonym sa...

Det er jo selve tidsånden, dette. Ser du en mulighet for å harselere og latterliggjøre, så la for all del ikke sjansen gå fra deg!

Litt overraskende kanskje, at også en såkalt blåblogger legger an samme tone overfor Erna-siden. Bare å lese vampus-posten "Interaktiv valgkamp" torsdag 9.8. Innlegget hennes er vel minst like giftig-ironisk som det Solveig R leverte.

Morsomme damer? Tja.

Programsekretariatet sa...

halvorlig talt:
Er nok litt enig med deg - tidsånden slår til. Ad Vampus - hun er vel inkarnasjonen på tidsånden, i allefall mye mer enn Solveig Ruud.

Det er jo av fulle folk og sine egne man skal ha det. Hm.....jeg tror ikke Ruud var full :-)

Anonym sa...

Det som kunne være større grunn til å kristisere er den manglende interaktiviteten på siden. Hvorfor er det ikke mulig å kommentere Ernas innlegg, strate diskusjoner osv. Web 2.0 er ikke akkurat noen nyhet lenger...

Programsekretariatet sa...

todolan:
du har en god kritisk tilbakemelding. Det er imidlertid mulig på siden å gi tilbakemelding til erna, så helt galt er det ikke.

Men jeg oppfatter at du savner at kommentarene ligger synlig tilgjengleig for alle. Vel - der imøtekommer man jo noe av "uroen" til Solveig Ruud, om at noen av rådene med fordel ikke trenger å synes for alle :-)

Anonym sa...

Vel, hvis man er for åpenhet og dialog så er det vel bedre å moderer bort usakligheter/hets enn å selektivt presentere bare noen få ting som måtte passe agendaen?

Høyre og Erna har selvsagt selv rett til å bestemme dette, men litt åpenhet, dialog og diskusjon har aldri skadet noen...

Programsekretariatet sa...

todolan:
tiltredes. :-)