torsdag 15. januar 2009

Finanskrise og borgerlig samarbeid

I går tok omsider regjeringen i mot utfordringen Høyre ga tidligere i høst, og inviterte til bredt samarbeid for å motvirke finanskrisen. Regjeringen er treig, men krevde raskt svar av opposisjonen. Frp var raskt ute og avviste invitasjonen: "Dette gidder ikke Frp bruke tid på", var det klare budskapet til unge Jensen.

Med utgangspunkt i alternative budsjetter, klimaforlik og samarbeid forøvrig, la derfor Høyre sammen med V og Krf i dag frem felles forslag til ytterligere tiltak for å bekjempe finanskrisen. Så vidt jeg har kunnet registrere uttaler Frp i etterkant at de nok er enig i de fleste av forslagene. Litt synd da at de i går bestemte seg for at de ikke ville være med på noe samarbeid i denne saken.

Uansett, det gjenstår å se hva regjeringen faktisk gjør. De har jo allerede varslet at pakken som skulle legges frem 26. januar blir forsinket. I mellomtiden får vi stadig flere meldinger om oppsigelser, store kutt og nedgangstider i næringslivet. Vi trenger en ny og handlekraftig regjering - vi trenger rett og slett en borgerlig regjering med et sterkt Høyre.

Oppdatert:
Både Aftenposten (ikke på nett ennå) og Dagsavisens ledere trekker samme konklusjon. Erna Solberg er statsministeralternativet mot Jens Stoltenberg.

3 kommentarer:

Nyland sa...

Selvfølgelig er Erna den naturlige kandidaten !

Programsekretariatet sa...

PiE:
Helt enig!

DUŠKA ALŽBĚTA sa...

Jeg vil anbefale Le_ meridian-finansieringstjenester til enhver som har behov for økonomisk hjelp, og de vil holde deg oppdatert på høye kataloger for ytterligere behov. Nok en gang vil jeg rose deg selv og dine ansatte for ekstraordinær service og kundeservice, da dette er en stor ressurs for ditt selskap og en hyggelig opplevelse for kunder som meg selv. Ønsker deg lykke til for fremtiden.Le meridianfinansieringstjeneste er den beste måten å få et enkelt lån, her er det e-post..lfdsloans@lemeridianfds.com Eller snakk med Mr Benjamin On WhatsApp Via_ + 1-989-394-3740 Takk Du for at du hjelper meg med lån igjen i mitt hjerte, jeg er evig takknemlig.