tirsdag 19. mai 2009

Programbloggens død og gjenoppståelse

Om et par dager er det Kristi Himmelfart. Så da passer det kanskje å følge i tilsvarende fotspor som han du vet som sto opp, sitter ved siden av og skal senere komme tilbake. Amen.

Spøk til side. Programbloggen har levd sitt liv. Etter landsmøte forleden helg er det kommet forslag om hvordan denne eller tilsvarende blogg(er) kan og bør videreføres. Beslutningen er nå tatt. Det som skjer fra og med i dag er at denne bloggen avvikles, men gjenoppstår (sammen med Landsmøtebloggen) som en ny blogg: Høyrebloggen.

I motsetning til både Programbloggen og Landsmøtebloggen vil Høyrebloggen ha en tidløs horisont. Bloggen vil blant annet bygge på erfaringene herfra, ha stor takhøyde, respondere på kommentarer, være dagsaktuell, men i litt sterkere grad formaliseres som "Høyres blogg". Det betyr ikke at tillitsvalgte/partileder el.l har ansvar for å blogge der. De vil fortsette med egne blogger. Derimot sitter bloggen i hjertet av Høyres Hovedorganisasjon og kan derfor, også med støtte fra stortingsgruppen, debattere og reflektere utfra partiets ståsted og vedtatte politikk - men litt mer uformelt og *friskt*. Like viktig er det imidlertid at vi vil opprettholde ambisjonen om å ta i mot gode råd og innspill - og videreformidle det i de partiledd/organer som er aktuelle. For eksempel stortingsgruppen.

Alle poster og kommentarer fra denne bloggen er forresten overført til Høyrebloggen, som forøvrig er etablert på .wordpress plattform. Historien tar vi altså med oss :-)

Men altså; en epoke er over. Hulk. Det er selvsagt med stort vemod og en tåre i øyet at bloggen nå erklæres død. Gleden er at frøet som er sådd vil leve videre i beste velgående i generasjoner av fremtidige Høyreblogger.

Takk for meg her, og på gjensyn der.

1 kommentar:

Anonym sa...

Ja, sannsynligvis sa det er