tirsdag 11. september 2007

Godt valg

Programsekretariatet er på jobb til normal tid og faktisk i ganske normal form:-) Likevel er det ikke til å unnslå at hodet baler med litt andre tanker en Det lange programarbeidet. Gårsdagen var rett og slett hyggelig. Gode resultater mange steder i landet, ikke minst i flere av de store byene.

Så i dag skal vi prøve å være litt konstruktive etterhvert, men først skal vi bruke tid på å glede oss over gjennomslag for: kvalitet i omsorgen, bedre skole og trygge lokalsamfunn.

7 kommentarer:

Anonym sa...

Gratulerer med godt valg! Dette var gøy!

Programsekretariatet sa...

selvisk:
ja - *stort smil* hele dagen og resten av uka! og så videre :-D

Anonym sa...

Gratulerer med godt valg! Det ble Høyre på meg (Oslo).. Jeg var ubestemt helt til valgdagen, men valget falt på Høyre. Mye på grunn av denne bloggen, som er det beste eksemplet på interaktivitet med velgere jeg har sett.

Også kudos til Minerva og Røe Isaksens blogg.. Meget bra på ideologi, et godt supplement til programbloggens fokus på "issues".

Dog hadde jeg stemt borgerlig uansett, så noe uhørt konvertering er det nok ikke snakk om ;-)

Programsekretariatet sa...

tormod:
takk for kommentarer - og ikke minst hyggelig tilbakemelding. :-)

Anonym sa...

gratulerer så mye med valgresultatet! sanket borgerlige stemmer i Oslo febrilsk selv i dagene før valget (Hvorfor stemme blått i Oslo!) og håper jeg fikk bidratt litt :-)
2009 here we come!!!

Anonym sa...

Mye å glede seg over denne gang. Ikke minst at Høyre ble største borgelige parti. Det gir håp foran stortingsvalget. :-)

Programsekretariatet sa...

modernisert og global:
takk,takk - også for innsatsen!

Halvorlig talt:
ja, nå er det bare å jobbe målrettet mot 2009!