fredag 9. februar 2007

Redd for Clinton

Skrekk og gru. Bill Clinton kommer på besøk til Bergen 22.mai. Det liker ikke AP som mener at dette vil bli misbrukt i valgkampen. Mon tro om de snakker av erfaring fra forrige valg da de inviterte FNs generalsekretær til Norge på et skreddersydd arrangement?

Hm. Synes i grunnen det er hygglig med folk på besøk. Dersom AP har sans for Clinton burde også de ønske ham velkommen i steden for å være fornærmet, eller?

5 kommentarer:

Anonym sa...

AP burde være glade for at noen viser at Norge er opptatt av å ha et godt forhold til USA. Idiotisk sutring fra et parti som blir stadig mer antiamerikansk.

whistoslo sa...

Det virkelig morsomme her er at Clinton er demokrat, mens det er republikanerne som er vårt søsterparti. (Og så kan det legges til at begge de to store amerikanske partiene ligger betraktelig lengre til høyre for Høyre enn Høyre ligger til høyre for midten...)

Mathias sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
Mathias sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
Mathias sa...

Jeg tror nok de fleste i AP i Bergen ønsker Bill Clinton velkommen, og at det stemmer sikkert at Pål Hafstad Thoresen er sur fordi han ikke klarte å ordne selv at Bill Clinton kommer. Det har vel med at han tar en million for hvert foredrag.