tirsdag 19. juni 2007

Jens, du lyver igjen

I går publiserte regjeringen "barnehagekartet". Kartet ble lansert i som "en viktig pådriver i det gjenstående arbeidet for full barnehagedekning". NRK kan avsløre grove feil i informasjonen fra regjeringen.

Er det ikke litt trist at regjeringen hele tiden fremstiller høyrestyrte kommuner i et dårlig lys - dvs rett og slett feilinformerer? Å nei, det er visst valgkamp snart. Nå holder det ikke å være politisk uenig og debattere på ideologisk grunnlag, nå brukes landets utøvende makt til å spre usannheter, og egne løfter brytes like målrettet.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Det er ikke spesielt rart, nei. En ting er i grunn det at det feilinformeres om H-styrte kommuner. "Fellesskapssatsningen" til Arbeiderpartiet er jo snevert definert i tillegg. Vi vet fra før at det ikke inkluderer de som tjener mer enn 7.1 G. Gjennom våren, med fokus på fattigdomspolitikk og kutt i tiltak for yrkeshemmede, bekreftes det at heller ikke de fattigste og de med størst behov for tilretteleggelse for å komme ut av fattigdomsfella, er inkludert i Arbeiderpartiets fellesskap. Hvem står da igjen? LO-medlemmene?

Programsekretariatet sa...

cracked actor: Helt riktig. Først og fremst LOs medlemmer; de skal jo ha valuta for alle millionene som pøses inn i valgkampen.

Og når de snakker om at alle SKAL med, så betyr det at enten er du med (LO), eller så blåser vi i deg.