onsdag 11. mars 2009

Politisk TV-reklame

opptil flere nyhetskanaler kan vi i dag høre om (nok en) helomvending fra regjeringen. Den har omsider innsett at det er dumt å prøve å bekjempe ytringsfriheten, og vil derfor tillate politisk TV-reklame. I tråd med dommen fra Menneskerettighetsdomstolen i Strasbourg.

Hvem blir første parti ut, er det sikkert flere som lurer på. Også i denne saken er Høyre fremoverlent og handlekraftig. Reklamefilm er produsert og vil bli vist i veldig nær fremtid.

Følg med!
:-)

Oppdatert:
Høyre klar med Politisk TV-reklame!

Oppdatert 2:
Nok en gang driver regjeringen spagat-politikk: Dommen skal ikke ankes, men det skal likevel være forbudt med TV-reklame. Dette er ren knebling og sensur fra regjeringen. Her kan du likevel se den TV-reklamen regjeringen nekter Høyre å vise.

2 kommentarer:

Politikk i Enebakk sa...

Det er utrolig hva Giske & co klarer å få til av statlig styring. Vi i Enebakk hadde alt klart for vår TV reklame. Les mer her: http://h-politikk.blogspot.com/2009/03/pokker-tv-reklamen-var-ma-kanselleres.html

Programsekretariatet sa...

PiE:
Egentlig er jo Giske veldig konsekvent. Denne regjeringen vingler jo hit og dit. Og bryter de ikke valgløfter så bryter de dommer fra Menneskerettighetsdomstolen. Ikke mye å være stolt av.