torsdag 12. mars 2009

Det viktigste først

Høyre mener det viktigste nå er å bekjempe finanskrisen og den stigende ledigheten. Høyre vil også bekjempe de voksende køene i helsesektoren, og sørge for mer og bedre veier og bedre kollektivtrafikk. Høyre vil fylle polititommerom og gi folk trygghet tilbake i hverdagen.

Landet trenger nå trygghet og optimisme! En god skole som satser på kunnskap. En solid forskningsinnsats som gir et levedyktig næringsliv og arbeidsplasser.

Dette vil Høyre.

Andre bruker tiden på å bryte løfter og nå også dom fra Menneskerettighetsdomstolen. Eller drar på harry-tur til Malmø (og pressen lar seg lokke med..) Fordi de ikke vet hvordan de skal bekjempe den stigende ledigheten og finanskrisen? Problemer som virkelig rammer folk flest.

Sukk.

2 kommentarer:

Anonym sa...

At ikke alle partier får delta i partilederdebatten, er et stort demokratisk problem. Norsk valgdekning generelt er for øvrig en tabloidisert farse. Høyre vil gi NRK redaksjonell frihet til å fordumme og skape brød og sirkus, om mulig i enda større grad enn i 2007. Enda en grunn til ikke å stemme Høyre.

Programsekretariatet sa...

Anonym:
Takk for tiltroen til at Høyre er i stand til å styre NRK. Gid det hadde vært så vel, og også den øvrige pressen.

Problemet ditt ht argumentene til denne posten: NRK sender ikke reklame.