tirsdag 3. mars 2009

Fremdrift - Høyres stortingsvalgprogram

Det går med raske skritt mot offentliggjøring av innstilling til Høyres nye stortingsvalgprogram for 2009-2013. I løpet av denne uken eller neste blir det avklart når selve offentliggjøringen finner sted. Deretter vil programmet bli tilgjengelig.

Høringsrunden som var frem til 31. januar ga m a n g e innspill til endringer (tillegg, strykninger, endringer). Mye innarbeides enten direkte eller i en justert form. Det vil derfor bli en endret dokument som sendes som innstilling til landsmøte.

Fortsatt er det mulig å påvirke programmet. Når innstillingen foreligger vil det være mulig å sende inn endringsforslag som landsmøte må ta stilling til. De endringsforslagene må være innsendt innen 23. april; og vil da bli lagt frem for votering på landsmøtet.

Her er bare å følge med!

11 kommentarer:

Politikk i Enebakk sa...

Jeg forutsetter at de som har deltatt med mer enn 50 kommentarer i denne bloggen blir nevnt i forordet til programmet ? Eller at man får en signert kopi ? Eller en t-shirt hvor det står: "Jeg bidro i programprosessen". Andre ideer om hvordan Høyre skal takke oss bloggere for alle de gode tipsene Høyre har fått gjennom våre kommentarer ?
:-)

Programsekretariatet sa...

PiE:
signert kopi av programmet kan loves (så sier jeg ingen ting om hvem som har signer...). T-skjorte og andre effekter, som takk for gode kommentarer. hm...tenke litt på det :-)

Politikk i Enebakk sa...

Jeg synes iallefall at når programmet presenteres under landsmøtet så bør det nevnes at man har hatt Programbloggen (antallet innlegg og kommentarer også ?) og at man har hatt nytte av? kommentarer og innspill fra en rekke bloggere.

Programsekretariatet sa...

PiE:
Dette poenget er formidlet flere ganger! Så får vi se om det også blir sagt høyt og tydelig.

Verdikonservativ sa...

Takk for at jeg har fått lov til å delta i dette spennende prosjektet. Jeg antar at denne bloggen nå blir avviklet. En flink moderator har bidratt til en levende og interessant debatt. (selv om undertegnede til tider ikke alltid har vært enig)

Denne formen for debatt bør Høyre videreføre i en eller annen form her på sine nettsider.

Politikk i Enebakk sa...

Verdikonservativ: Helt enig i at Høyre bør ha en eller annen blogg for å diskutere små og store saker med sine medlemmer og sympatisører. Jeg synes at programbloggen og den aktiviteten som har vært her viser at det er et grunnlag for en slik blogg

Programsekretariatet sa...

verdikonservativ og PiE:
Takk for gode ord. MÅler har ikke vært at alle skal være enig, men å få god og reflektert debatt :-)

Og det har ikke minst alle kommentarene bidrattt til!

Bloggen vil nok leve en liten stund til, men etterhvert vil den nok avsluttes. Det ble opprettet som et ledd i programarbeidet, og det har som kjent en ende.. :-(


Ja, det er nok grunn til å ha en-eller-annen form for blogging litt mer målrettet fra Høyres side. Det jobbes nå forsåvidt med å utvikle bedre tilbud når det gjelder "sosiale medier", men den regelmessige bloggingen fra partiet...

hm...jobbsøknad ;-D

Verdikonservativ sa...

Et forslag:
Omdøp programbloggen til en valgblogg. En valgblogg med høy profil, hvor sentrale stortingskandidater er aktive og som er lettere tilgjengelig enn denne.
Valgbloggen bør jevnlig annonseres og ha en enkel URL adresse.

(Dermed vanker det kanskje noen jobbmuligheter for flinke moderatorer)

Programsekretariatet sa...

verdikonservativ:

he he :-)

Godt forslag!

Politikk i Enebakk sa...

Støtter ideen om en valgkamp blogg ! Der kan sentrale Høyre politikkere som er "ikke-bloggere" få en mulighet til å delta. Den gode ddebatten fra denne bloggen videreføres og lokale helter får mulighet til å markedsføre seg ;-)

Programsekretariatet sa...

PiE:
Lokale helter skal vi aldri kimse av! :-D