onsdag 4. februar 2009

Kampanje-samling

Fra fredag til lørdag kommende helg samles nesten 500 Høyre-tillitsvalgte: gruppeledere og kampanjeledere. Mye står på dagsordenen ikke minst kampanje. Høyre vil videreføre suksessen fra valgkampen i 2007 også på nett, blant annet med ulike tilbud til bloggere - det har vi omtalt tidligere.

Er du på samlingen 6.-8. februar, eller uansett, er du interessert i å delta i mer bloggaktivitet med Høyre? Legg igjen en kommentar her, eller sende en e-post til program@hoyre.no

4 kommentarer:

S sa...

Hvordan stiller Høyre seg til salg av SAS-aksjene?

Programsekretariatet sa...

S:
SAS: Selg Alt Sammen.

Men om det er lurt å selge nå som verdien stuper synes vi ikke. Høyre stiller seg derfor bak løsning nå får å få SAS ut av krisen, få opp verdien, og deretter selg.

S sa...

Ok. Men det er vel litt som å "have your cake and eat it, too"? En (av flere) grunner til at man ønsker å selge SAS er vel at det er konkurransevridende. Hvorfor skal man da først gjennomføre noe konkurransevridende før man forsøker å selge?

Programsekretariatet sa...

S:
Begrunnelsen for H for å selge SAS er først og fremst at dette ikke er en kjerneoppgave for staten. Kort og godt.

Det er jo ingen grunn til at staten skal *gi* fra seg verdier når den går ut av eierskap? Vurderingen bør jo være knyttet til sannsynligheten for at verdien vil stige slik at staten kan få igjen mer.

Å selge aksjer når de er på bunn er vel ikke den salgsstrategien de fleste anbefaler..