fredag 20. februar 2009

Ja til EU

Høyre er Norges eneste klare ja-parti. I utkast til stortingsvalgprogram står nok en gang følgende formulering:
Høyre vil arbeide for at Norge skal bli medlem av EU så raskt som mulig.
EU-medlemskap er viktig for næringslivet, studenter, arbeidstakere rett og slett for mange velgere. Det som er kjipt er jo at andre partier fortsatt skyver spørsmålet foran seg. Kommer FrP noen gang til å mene noe om det? Og hvorfor slipper de unna. For ikke å si Venstre. Gang på gang kan hører vi at jo, nå kommer venstre til å bli ja-parti. Så kommer landsmøte og resultatet...nei.. Kan hende de snur i år. Who knows.

4 kommentarer:

Politikk i Enebakk sa...

Det er faktisk et eller annet sted mellom 35 - 45 % av innbyggerne som er for EU. Med et klart og tydelig standpunkt for EU er det ikke utenkelig at det medfører noen ekstra stemmer til Høyre

Verdikonservativ sa...

Enig med PiE. Men da må Høyre kjøre EU-saken i valgkampen for det det er verdt. Denne gangen behøver heller ikke Høyre å ta like mye hensyn til Krf som i 2005.

Hvem vet: I løpet av våren er Venstre blitt et ja-parti og Island blitt medlemssøker.

En åpenbar vinnersak for Høyre.

Anonym sa...

Høyres klare EU-standpunkt er grunnen til at jeg ikke gir partiet min stemme, sammen med partiets manglende konservatisme i konkrete politiske saker.

Programsekretariatet sa...

PiE og Verdikonservativ:
Enig med dere. Men jeg er veldig usikker på venstre. De har jo gang på gang vært i ferd med å bli ja-parti, men faller fra på oppløpssiden. Vi får se.

Anonym
"..manglende konservatisme..." Du er jommen morsom :-)