torsdag 27. november 2008

Skattelette til vanlige lønnsmottakere

Det er trøbbel i økonomien. *Alle* mener tiltak må iverksettes for å demme opp for resesjon og arbeidsledighet. Og da er mer penger i omløp viktig. Finansminsteren har sågar oppfordret folk til å kjøpe masse - for å bidra til å holde hjulene i gang.

Altså: Vi trenger penger i omløp og at folk bruker penger (i tillegg til at også staten skal bruke penger). Hvorfor nekter da de rødgrønne å legge til rette for at folk faktisk skal ha penger mellom hendene som så kan brukes? Hvorfor så trassig motstand mot å heve bunnfradraget og innslagspunkt for toppskatten? Dette *rammer* vanlige lønnsmottakere først og fremst - hører dere Jens og Kristin?

Hvorfor vil ikke regjeringen hjelpe vanlige lønnsmottakere? Hvorfor forsøker de å hjernevaske folk med at de rike ikke skal få skattelette? Det er det ingen andre enn de rødgrønne som maser om. Skal økonomien stimuleres er det de store massene med vanlige folk som må få skattelette. Vanlige lønnsmottakere.

Hvorfor?

4 kommentarer:

Anonym sa...

De vil ikke gi skattelette fordi de er sosialister vil jeg anta.

Jeg er forøvrig uenig i at det er nødvendig å stimulere til noe som helst.

Det beste vil være om markedet selv fikk finne likvektspuntet.

Jeg har skrevet om dette på min blogg her.

http://frydonomics.wordpress.com/2008/11/13/stoltenbergonomics/

Programsekretariatet sa...

frydonomics.
enig i mye av det du sier, :)

Nicolai sa...

Sansyneligvis på grunn av ideologiske grunner, men det burde jo være en gylden sjanse for Høyre å vise seg mer markant som partiet som faktisk er for alle. Ser ut som sosialistene glemmer at de fleste her i landet tilhører middelklassen

Programsekretariatet sa...

nicolai:
De som leser programmet og som lytter til hva Høyre sier, hører at partiet har en politikk for alle.