torsdag 21. februar 2008

Ny leder?

Dette er virkelig på siden av programarbeidet - og partiet. Jeg tenker rett og slett på Europabevegelsen. Den tverrpolitiske organisasjonen som skal jobbe for å fremme det synet mange av oss har. Meningsmålingene om EU-medlemskap de siste måneder, ja år, har vært deprimerende. Det skjer mye i EU både på godt og vondt, men debatten i Norge er på det meste taus. I beste fall fremmes synspunkter fra nei-siden.

Hvor er Europabevegelsens leder? Noen som ikke husker navnet hans kanskje? Er det forresten et vesentlig poeng at lederen av den organisasjonen må være stortingsrepresentant? Det spiller jo ingen rolle, dersom man ikke benytter tilgangen til *landets høyeste talerstor*.

Det er godt mulig mannen er flink i mange saker. Men å fronte EU-spørsmål; vel... STORT forbedringspotensiale.

5 kommentarer:

Vox populi sa...

Europabevegelsen? Hvem, hva, hvor?

Verdikonservativ sa...

Svein Roar Hansen får litt ufortjent kritikk her. Han er en seriøs politiker som gjør en helt grei jobb. Det er ikke sikkert at det ville være taktisk lurt å skifte han ut med f eks en høyrepolitiker.

Det viktigste er at saken frontes av Stoltenberg og Solberg, gjerne også Gahr Støre, og at begge partier sørger for at EU-medlemsskap blir en valgkampsak i 2009. Hvis Ap ikke vil, må Høyre kjenne sin besøkelsestid. Det er faktisk i alle fall 35 % ja-mennesker der ute i velgermassen.

Programsekretariatet sa...

vos:
nettopp.

Verdikonservativ:
Han er nok en seriøs politiker, det skal jeg ikke trekke i tvil. Som EB-leder derimot er ikke innsatsen god. Og hvorfor må det være en stortingsrepr. som skal være leder???

John-Arne Nyland sa...

I denne viktige saken må vi ha en synlig leder ! og har vi det nå.....

Programsekretariatet sa...

john-arne nyland:
nettopp!