mandag 27. april 2009

Høyre ENESTE klare ja-parti

Vi har sagt det før og kan etter denne helgen si det en gang til: Høyre er landets eneste ja-parti. Venstre vist vel i grunnen frem det de er gode på: Litt hit-og-dit - "egentlig" ja, men nei, men nei betyr ja og ehhhh.

For dem som faktisk er opptatt av at Norge skal bli EU-medlem er det politiske valget enkelt og krystallklart: I Innstillingen til Høyres nye stortingsvalgprogram står nok en gang følgende:
Høyre vil arbeide for at Norge skal bli medlem av EU så raskt som mulig.
I mellomtiden så ligger ikke bare Island, men Albania faktisk etterhvert i køen av nye søkere.

14 kommentarer:

Aksel sa...

V står fremdeles for vingling.

Programsekretariatet sa...

Aksel:
LOL
:-D

Philip sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
Philip sa...

Vi har laget en oversikt over mest Aktive Høyre-bloggere

Ser den korrekt ut?

Dere i programbloggen ligger på en fin 2. plass.

Programsekretariatet sa...

Philip:
Sitter ikke med noen oversikt over hvem som er mest aktiv eller ikke, men det ser ikke så ille ut.

Imidlertid savnes bloggen til Erna på vgb. (http://erna.vgb.no/)At den ikke er oppdatert daglig tror jeg de fleste skjønner :-) Den oppdateres imidlertid ganske regelmessig.

Sissel og Vampus er forøvrig hyppigere bloggere enn det fremkommer av rangeringen (dersom det har med hyppgihet å gjøre).

Savner nok også "Kapitalismus", "Peter Gitmark" og "Tom Christers klister" - for å nevne noen. Har dere sjekket bloggrollen her på siden?

Arne Solheim Kaldahl sa...

Trist med Venstre sitt landsmøte. De har vært nr.2 parti, nesten 1 for meg lenge men... .Først så sier de både ja og nei til EU. Så sier de at de aldri i verden vil inn i en regjering som vil utvinne mere Olje i nord. Så sier de at Sentrum/Høyre er for små til å regjere.... Har Venstre funnet ut at der er best å gå ut i skogen og dø alene?

Programsekretariatet sa...

Arne:
Jeg håper dette bidrar til å gjøre valget lettere :-)

Politikk i Enebakk sa...

Som vi tidligere har diskutert på Programbloggen så burde Høyre bruke sitt ja til EU som 1 av 3 viktige saker i valgkampen. Vi har mer enn 40% av velgerne med oss når det gjelder ja til EU !

Programsekretariatet sa...

PiE:
Som ihuga EU-tilhenger med fartstid også i Europakommisjonen er jeg enig i at dette er en viktig sak. Jeg tror likevel ikke at det er den VIKIGSTE saken for mange velgere i hele landet. Men i storbyene og enkeltområder er det jo bare å kline til. Særlig der "urbane" venstresympatisører med klare EU-standpunkter lurer på hva de nå skal gjøre:-)

Politikk i Enebakk sa...

Ja til EU + Justis + Skole burde være Høyres tre viktigste saker i valgkampen 2009. Det vil gi oss mer enn 20% oppslutning ;-)

KP sa...

mulig noen av bloggene er registrert under uavhengige. Jeg vet at Vampus er det.

"Kapitalismus", "Peter Gitmark" og "Tom Christers klister" - skal være med.

Programsekretariatet sa...

PiE:
Skole og trygghet har sentralstyret vedtatt er blant hovedsakene våre. så gjenstår å se hva velgerne og media blir opptatt av :-)

KP:
Bra.

Anonym sa...

Denne fyren fra Enebakk har jo helt rett.

Vi har sett at andre har stjålet mange av Høyres gode ideer, senest på venstres landsmøte hvor Sponheim "rappet" saken om færre kommuner.

Nå må Høyre på banen med SINE saker. Ja til EU er åpenbart en slik sak. Selv om ikke dette er den saken flest er opptatt av, bør Høyre sørge for at den blir det. Timingen i forhold til hva som skjer i Island er også god.

Programsekretariatet sa...

anonym:
jada :-)