torsdag 17. juli 2008

Månelandingen er godkjent

Nyheten er landet. ESA godtar Norges månelanding. Juhu - dette er jo fantastisk, eller hva? Er det dette som er regjeringens store ambisjon: å iverksette bruk av teknologi som finnes, som er i ferd med også å bli tatt i bruk i andre land?

Jeg skal ikke harselere over innsatsen i seg selv, den synes jeg er bra. Men det å sammenlikne dette med det som ble gjort over flere år på 60-tallet, hvor man satt seg som mål å klare det uoppnåelige...

Så kan man sitte og undre seg over hva som ville være en skikkelig månelanding i dag. Dersom vi virkelig hadde noen drømmer vi ønsket å realisere - hva kunne det være?

2 kommentarer:

Anonym sa...

Høyres månelanding må være at norsk skole klatrer på den europeiske ESA skolerangeringen fra 17. plass til blant de 5 beste.

Nasjonalkonservativ sa...

Anonyms kommentar tiltredes absolutt! Derigjennom kunne man også få bevisste skoleelever som ikke endrer sitt verdensbilde ved kun å se filmen "An Inconvenient Truth", som jeg hører vises i mange skoler disse dager. Undertegnede er for øvrig ikke tilhenger av film som utgangspunkt for "folkeopplysning", så da burde kanskje heller Onar Åms "Kampen om klimaet" i skolene benyttes som "antitese" til økofanatikernes teser.

Men dette siste er kanskje ikke noe Høyres folk har brukt altfor mye tid på?
_______________________________
Stopp ødeleggelsen av Grunnloven - det norske folks frihetsbrev!
http://www.opprop.no/opprop.php?id=grunnlov

Kongen vil være kristen - protesterte i statsråd
http://www.kommentar-avisa.no/Artikler-Startside/Hovedoppslag-2008/Kongen_vil_vaere_kristen_-_protesterte_i_statsraad-17.04.2008.pdf

- Bryter Grunnloven
http://www.klassekampen.no/49682/mod_article/item/null